Ringhakke fra Bloxbjerg

 

Til grovere lugning i haven bruger jeg en såkaldt ringhakke. Det er et effektivt redskab, som erstatter traditionelle skuffe- og hakkejern. Skæret på hakken er en ring lavet af rustfrit stål.

 


Jeg købte min ringhakke med lidt rabat gennem Politiken Plus for nogen tid siden og har været glad for at bruge den.


Desværre har hakken fået en defekt. Skaftet er begyndt at flække i årerne, så jeg er nødt til at bruge handsker for ikke at få splinter i fingrene. Det er irriterende.

 


Garantien er sikkert udløbet - men jeg tænkte, det måske alligevel var værd at kontakte producenten. Logoet står på den del, der holder ringen. Bloxbjerg Design.


Jeg medsendte to fotos, et af hele redskabet og et nærbillede af skaftet, der flækker.


Bloxbjerg svarede samme dag i en mail skrevet af ejeren, Petter Bertram, som også er ham, der har designet hakken og fået patent på den i mange lande.


”Jeg kan kun beklage, at dit skaft er så dårligt, som det tydeligt ses. Selv om du har købt din Ringhakke hos Politiken, vil jeg gerne som kompensation sende dig en ny Ringhakke, dog nu med kulfiber skaft. Herefter skal du aldrig mere døje med splinter eller knækkede skafter. Jeg sender Ringhakken til den pakkeshop, der er nærmest din adresse. Beklager endnu engang og håber du bliver glad for den nye”.


Det kalder jeg professionel stolthed.

 

 

Pakken ankom til nærmeste pakkeshop to dage senere, og nu har jeg en ny hakke. Kulfiberskaftet gør, at hakken er meget lettere, og jeg risikerer ikke længere at få splinter i hænderne.


Det er altid en fornøjelse at opleve god kundeservice.

   

20.4.2020